Getuigenissen

Met veel plezier heb ik eraan gewerkt. Ik vond de opbouw van het verhaal erg goed en de inhoud leerzaam. Het gaf me nog meer vertrouwen dan ik al had dat er nog meer is tussen hemel en aarde. De schrijfstijl, die ik zou willen kwalificeren als ‘zacht en liefdevol’ paste precies bij het verhaal dat wordt verteld. Ik denk dat de lezers van dit verhaal er net als ik vertrouwen uit zullen halen!
(J.H., eindredactie)

 

We wensen je een geweldige boeklancering, barstend van het zelfvertrouwen ! Je hebt een boek geschreven waarmee je mensen kunt ondersteunen in hun spirituele proces, een boek ook dat mensen zal sterken en meer vertrouwen zal geven in een wereld die nu nog onzichtbaar is voor velen, maar die er wel degelijk is: het hiernamaals. Of zoals jij het zo mooi noemt: Hierboven. Wij wensen dat jouw lezers geïnspireerd zullen raken om hun hart en hun innerlijk kind te helen. Spirituele bevrijding is mogelijk, en jij bent de ideale vertolker van deze boodschap. Je bent een prachtige vrouw! Niets houdt je tegen … Dus go ! 
(Geert Kimpen en Michelle Shanti  - Paris Books)

 

Boeiend .. inspiratievol! Nieuwsgierig naar meer ...
(Mie Bee)

 

Het is een heel mooi en inspirerend boek! Heb het in één ruk uitgelezen! Een aanrader!
(Carine Bensch)

 

Ik ken je niet persoonlijk Ria, ik vind het boek boeiend en leerrijk. CHAPEAU!!!!!!!
(Christine Vanlerberghe)

 

Ik vind het wel keimoedig wat je geschreven hebt Ria, echt, ik viel bijna van mijne stoel af ! MEGA RESPECT dat je zo voor jezelf uitkomt, je bent wel serieus gegroeid !! 
(anoniem)

 

Jouw boek ‘Ik wil weer huppelen’ heb ik haast in één ruk uitgelezen. Het doet wat met een mens om zo’n getuigenis te lezen, en dan nog wel van je nicht! Tijdens het lezen van jouw boek voel je enerzijds een grote verbondenheid, anderzijds een afstand omwille van mijn onwetendheid over het leven dat je leidt. Eens te meer merk je dat nabijheid ons leven kneedt en vorm geeft.
Ria, je hebt je heel kwetsbaar opgesteld door dit allemaal op te schrijven, maar dit is meteen jouw sterkte.
De titel van je boek ‘Ik wil weer huppelen’ impliceert wel een duidelijke keuze die je hebt gemaakt, het is een engagement dat je met jezelf aangaat om te ‘leven’ en wel ten volle. Dat is sterk!
Graag had ik met jou verder eens van gedachten kunnen wisselen over de inhoud van je boek, als jij er voor open staat... Voel je helemaal vrij.
Ik wens je alvast veel goede moed toe in jouw gekozen engagement!
(D.D.)

 

Ik vind je boek zo mooi geschreven en ik herken veel stukken in mezelf en het geeft me de nodige moed om ook weer te huppelen... Ik vind je gewoon fantastisch en moedig hoe jij je transformatieproces door gaat..het geeft de nodige kracht en steun om zelf door te zetten en te vertrouwen ....
(Anne van Gerwen)

 

Ik heb je boek met veel plezier gelezen, ik ben ook heel gevoelig, ik heb via mijn dromen, mijn innerlijk kind in mijn schoot gekregen van mijn oma. En iedere nacht, krijg ik weer boodschappen, om blokkades op te ruimen en inzichten. Dank je wel.
(Annemarie Hoffmann)

 

Wat een mooi, hoopvol en inspirerend boek. Eerlijk opgeschreven. Toegankelijk, praktisch toepasbaar, heldere boodschap.
(Natasha Slinger - Amsterdam)
 

We hebben je boek met veel be(ver)wondering gelezen.
Hoeveel moed kan iemand opbrengen om dit allemaal, met vallen en opstaan te verwerken, bij te houden en dan ook nog eens in een aangrijpend boek van zich af te schrijven ? Dan ook nog boeiend en zeer vlot leesbaar. Dit is zeker niet iedereen gegeven !
Ook de passages van uit je kindertijd hebben me niet onberoerd gelaten.  De wereld kan inderdaad soms hard zijn en ik denk dat sommigen niet zo goed met uw intelligentie konden omgaan waardoor je niet altijd goed begrepen werd.
Het zou me hier te ver leiden om nog dieper op sommige onderwerpen in te gaan, daarom zouden wij het zeer fijn vinden, mocht je bij ons eens langskomen voor een babbel.
Nogmaals onze welgemeende felicitaties voor je ‘meesterwerkje’ !
(Marie-Claire en Johan)
 

Ik vond het een mooi boek, heel boeiend en intens! Amai wat ben jij een moedige vrouw om dit allemaal te ondergaan en te verwerken!
En ik die dacht dat ik het soms moeilijk had, respect, girl! Je hebt me wel tot inzichten gebracht... Anyway, gefeliciteerd met je boek, je mag er fier op zijn!
(Eveline)

 

Vijftien augustus, O.L.Vrouw Hemelvaart - einde van jouw boek. Ik ben erin gedoken en meegegaan in de golven van energie - de ene keer surfend, de andere keer naar adem snakkend, zwemmend of ter plaatse watertrappelend - dan opgetild worden en zwevend in het ijle - in een groeiende overgave en vertrouwen, zodat ik uiteindelijk terug met de voeten op de aarde kan huppelen op de vreugdekreten van mijn ziel, die nog maar eens bevestigd kreeg dat we er niet alleen voor staan en hulp krijgen van de engelen en de Allerhoogste Liefdesenergie, als we er maar om durven vragen. Want we zijn het waard ! Jouw boek maakte weer zoveel duidelijk van fysieke gewaarwordingen, want ook mijn lichaam reageert op de steeds hoger wordende trillingen bij het transformeren en loslaten van oude wonden en gedragspatronen. Ik ben erin gedoken en kan alleen maar beamen - het is echt zalig om naar je ziel toe te groeien. Nog heel veel succes met het verder delen van jouw zielenreis lieve Ria.
(Hilda Cardinaels)

 

Hoi Ria, jouw boek verwarmde mijn hart als een dekentje.  De drang om te lezen was heel groot. Ongelooflijk wat er allemaal op zijn plaats valt. Het boek neemt je mee op reis naar het diepst van je ziel.  Jouw missie in je boek is duidelijk voor mij. Een her-kenning van veel aspecten in mijn eigen leven, voel me nu niet meer zo'n vreemde eend in de maatschappij, dankzij je eerlijkheid inzake gevoelens. Jouw boek is een aanrader voor iedereen die antwoorden en spirituele steun zoekt, het voelt een beetje als thuiskomen.  Iemand die met dezelfde dingen worstelde als ik en zo’n mooi groeiproces heeft doorgemaakt tot de persoon die je nu bent, geeft me een boost in de juiste richting. Ik voel een diepe warmte in mijn buik en hart, en ben zo dankbaar. Een golf van geluk en emotie doen me inderdaad HUPPELEN. Prachtig gewoon hoe de dingen naar je toekomen op het juiste moment in je leven ! Thanks Ria !
(Colette Velghe)

 

'Ik wil weer huppelen’ bracht me tijdens m’n zomervakantie 2016 in Frankrijk naar een nog heel andere wereld dan de zonnige Ardêche. Eens naar duistere onbetreden bossen, dan naar open weilanden, koel troebel water, op en af naar ijsvlaktes, bloemenvelden, dorre woestijnen maar uiteindelijk terug naar een oord met gezellige drukte, warmte en levensgenieten. Als geen ander weet Ria op haar eigen nederige wijze een klein meesterwerk op papier te zetten. Een taboeloze blik in haar open geest, waar veel meer te herkennen en te leren valt dan we onszelf soms zouden durven toegeven. De moed en sterkte om dermate verregaand te getuigen van haar eigen kruistocht naar geluk liet een grote indruk bij me na. Een vlot lezende ode aan haar uiterst persoonlijke zoektocht in de meest psychologisch intieme zin van het woord. Leerzaam, aangrijpend, verlossend en ergens troostend voor iedere lezer. Heel veel respect en een dikke proficiat met dit prachtig werk Ria !
(Koen Heyman)

 

‘Ik wil weer huppelen’ is een boek waarin ik veel herkenning kan vinden. Geschreven vanuit het hart door een pure, getalenteerde vrouw met een missie. Ik ben enthousiast om je volgende boek te lezen. Heel veel geluk met je verdere ontwikkeling !
P.S. Ik zie veel indianen-energie in jou. Vandaar ook je grote behoefte om in de natuur te vertoeven. De natuur is voor jou een "aardse" thuis. Je verbondenheid met de natuur is ENORM groot.
(Gerd De Houwer)

 

Lieve Ria ,
ik heb met heel veel interesse jouw boek gelezen.  Zeer mooi geschreven, en zoveel herkenning voor mij.
Prachtig dat jij dit met anderen wilt delen.  Ik voel me gesteund.  Vanuit mijn hart . . DANK !
(Chantal Van Hootegem)

 

Ik vond het echt boeiend om jouw ontdekkingsreis te mogen lezen. Het doet deugd om daarbij die warmte te ervaren van iemand die de mooie dingen in het leven een kans geeft.  Je staat open voor de grotere werkelijkheid in jezelf.  Je toont dat je vanuit de oorspronkelijkheid van jouw leven die dingen weet te bereiken die de moeite waard zijn, die de grootheid van het leven uitdrukken. En Ria, je deelt die diepe ervaringen dan nog wel op zo een openhartige manier. Een knap en moedig werk.
'k Zou zeggen: Leve de transformatie!
(Lut Dumortier)

 

Wat heb ik genoten van al het moois dat je aanreikt.  Het einde van het boek is mooi, maar het begin en het midden zijn dat ook. Ik vind het zeer moedig, verrassend en verhelderend om te kunnen delen in alles wat je beleefd en verwerkt hebt, en hoe je dat weergeeft in dit schitterend boek...  Proficiat !  Dank voor de gulle vrijgevigheid van alle intieme informatie, jouw openhartigheid siert je.  Hoe evolueert het nu verder ?  Hopelijk komt er nog een vervolg op het eerste boek ?
(K.S.)

 

Wat een prachtig exemplaar van een boek !  Het neemt je mee op een boeiende reis, in een levensechte story en niet alleen van de schrijfster maar ook van jezelf. Telkens als ik erin las, beleefde ik nadien zelf vanalles.  Soms zelfs voordat ik erin las waren er eigen ervaringen die later verklaard werden via de ervaringen beschreven in het boek.  Intens en krachtig.  Ria's moed wordt jouw moed. Ik wens dat ieder zijn eigen pad kan volgen en mooie
transformaties kan maken met behulp van het lezen van dit verhaal ! Veel plezier.
(Liesbeth)

 

Lieve Ria, je boek heeft me diep geraakt !  Onvoorstelbaar wat jij allemaal meegemaakt hebt en hoe je dat zo gedetailleerd hebt kunnen weergeven in je boek.  Heel veel respect !  Je bent een ongelofelijk talent !
Ik herkende een aantal passages uit je kindertijd, zaken die bij ons thuis eigenlijk identiek waren en dat was best confronterend: ik had daar nog nooit bij stil gestaan.  Ik vind het moedig dat je dit allemaal wil en kan vertellen.
Bedankt om je verhaal te delen.  Ik ben zo blij dat je na al die tijd opnieuw kan huppelen!!!
(Claudine)